Bekijk het volledige profiel van ronald van derlaan en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

ronald van derlaan heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

heb de kant metaal gekozen.Je ...

heb de kant metaal gekozen.Je moet toch wat.Heb er uiteindelijk ook niets aan gehad.Zat in de klas met Freek brijker(nooit meer gezien maar onwijs mee gelachen)Dick en Albert haan.Pracht tijd gehad op de jedelo. Dieptepunt was het overlijden na een ongeval van Raymond (Queen)van Halderen.Zal ik nooit vergeten.

2004, ronald van derlaan

voor mijn gevoel een onwijs gr...

voor mijn gevoel een onwijs grote school,later een reunie gehad en dat viel toen bijzonder tegen.hoge klassen,oud,en hele kleine wc met van die oorlogsraamtjes er in.Mijn school vriend was Ronald Kramer en mijn klas met o.a. L kuiper -P de Vries-P Kuiper-En mijn vriendin Petra immerzeel.Ja waar blijft de tijd!! Na de h de groot straat en onwijs mooie tijd op de LTS in de westzijde,na het behalen van mijn diploma(niet zo moeilijk) in dienst gegaan(16 maanden amersfoort) en vanaf 1988 in de assurantie wereld terecht ********** nog steeds aktief daarin dus al met al nog aardig terecht gekomen.

2004, ronald van derlaan
?