Ronald Smit

Kent 1 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ronald Smit en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Ronald Smit heeft 0 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik heb hier vier fantastische jaren gehad welke mede de grondslag hebben gelegd voor mijn verdere maatschappelijke carriere, ik denk er van tijd tot tijd nog met veel plezier aan.

  ik heb hier vier fantastische jaren gehad welke mede de grondslag hebben gelegd voor mijn verdere maatschappelijke carriere, ik denk er van tijd tot tijd nog met veel plezier aan

  Gem. IVO/MAVO, 1970

  Ik kan me helaas geen leraar/lerares meer herinneren, wel weet ik nog enige namen : Wim Schilleman (hij woonde bij mij aan de overkant op de Koolvisweg in Hoogvliet-Meeuwenplaat), Cora Leeuwenhoek (ook al op deze school aanwezig), Anja van Veen, Zijn er n

  Ik kan me helaas geen leraar/lerares meer herinneren, wel weet ik nog enige namen : Wim Schilleman (hij woonde bij mij aan de overkant op de Koolvisweg in Hoogvliet-Meeuwenplaat), Cora Leeuwenhoek (ook al op deze school aanwezig), Anja van Veen, Zijn er nog verdere bekenden na een periode van 40 jaar ?

  De Meeuwtjes, 1962

  Ik ben Ron(nie)Smit en heb eerst kort op de Ark aan de Posweg gezeten en later in het eerste jaar naar de Dolfijn (tegenwoordig de Tuimelaar)gegaan tot het eind.

  Ik ben Ron(nie)Smit en heb eerst kort op de Ark aan de Posweg gezeten en later in het eerste jaar naar de Dolfijn (tegenwoordig de Tuimelaar)gegaan tot het eind. Ik kan mij nog herinneren Juffrouw Klaassen (1e klas) later getrouwd met Mr van Sprang (toen 3e klas), Mw Boorsma (2e klas), Mr Poiesz (4e klas) Mr van Hulst (5e klas, kwam toen net van de kweekschool) en tenslotte Mr Westerstein (dacht ik) in de 6e klas ; namen die me te binnen schieten : Sander Slijkhuis (ook op deze site), Dick Rouss, Hans Odijk, Adrie van Zeil, Gerard Klaassen, Corrie Greve, Anja van Veen, Cora Leeuwenhoek en nog veel meer namen welke me op dit moment even ontschoten zijn) ; Ik kan me nog herinneren dat ik op zich best een leuke tijd heb gehad op de Dolfijn. Aan alle "oudjes" (inmiddels veertig plus)de hartelijke groeten ronsmitnegentienachtenvijftigapenkringel**************.

  De Dolfijn, 1964

  ?