Ronald Ron Remeeus

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ronald Ron Remeeus en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Ronald Ron Remeeus heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Veel vrienden die je bij de reunie niet meer kenden.

  Veel vrienden die je bij de reunie niet meer kenden. Behalve Anton Broersma die heb ik nog heel lang gekend.Willem Eggersman en de muziek Drive Out werd groot op het dak van de gymzaal geschreven.Rob Ruijs die mijn meisje had overgenomen.Tilly Wolffram en Koeman.Coby Gerritsen.Zeker mag ik niet vergeten Gerrit IJff met wie ik goed bevriend was in die tijd. Leraar Duits Hr. Van Wijk ontzettend veel waardering voor hem. Directeur Sandke vreselijke man vreselijke ideeën en vreselijk laf.Ondanks alles veel plezier gehad. Muziek is jarenlang mijn werkkring geweest.

  2003, Ronald Ron Remeeus

  Eerste 2 jaren juf.

  Eerste 2 jaren juf. Gertenbach Leren schrijven op een lei. Daarna juf Kolk haar man werkte bij Boldoot strooide daar ook driftig mee. Meester Groenewoud (nare man) heeft Fred (van het café Looyen) nog van de trap gegooid. Meester de Mesquita die plots verdween nadat hij een stoel door het raam had gegooid die voor Tonny (onze keeper van het schoolelftal)bestemd was.Alle jongens hebben toen met de Mesquita op de vloer gevochten. Daarna kwam meester Landkroon een geweldige man. Heeft mij het schaken bijgebracht waarvoor duizend x dank. Bracht cultuur (viool-zingen-concertgebouwbezoek) gaf (in eigen tijd) bijles Engels voor hen die verder wilden. Gaf een persoonlijke tekening als je jarig was. Veel kinderen uit de klas zijn mij bijgebleven. Hans Vermeulen, Jopie Daatselaar, Hennie Verschuren, Tommy Sauer, (treinbaan), Guusje, André Beau, Robbie (schubben), Frans, Martin (beugel),Willem Volger, Wim (kleine) Simone (melkwinkel) Thea Oetelmans Anja, Elly Aafjes enz. Voetballen voetballen en nog eens voetballen

  2003, Ronald Ron Remeeus

  Leraar wiskunde en soms ook Nederlands Hr.

  Leraar wiskunde en soms ook Nederlands Hr. de Boer. Totaal geflipt door zijn verblijf in het Jappenkamp maar wat een geweldige man. De mooiste verhalen vertelde hij. Het was de man die ik nooit meer vergeet door zijn vergelijking van wiskunde met Nederlands. Een niet onaardig meisje. Dat bevat twee keer negatief en is per saldo positief. Zo doe je dat ook met vermenigvuldigen bij wiskunde.min maal min is plus. Dat wiskunde zo eenvoudig kon worden. Beroemd was zijn agenda met half gevulde blokjes en heel gevulde blokjes. Leeg was een één vol was een tien.

  2003, Ronald Ron Remeeus
  ?