ronald riechelmann

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ronald riechelmann en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  ronald riechelmann heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  van de eerste periode weet ik niet zoveel meer,wel van de 4,5,en vooral de 6e klas met meester ghuljaard of zoiets, ik had een toneelgroepje opgericht,en als we toneel hadden gespeeld dan deden we altijd een dansje daarna op muziek van de middle of the ro

  van de eerste periode weet ik niet zoveel meer,wel van de 4,5,en vooral de 6e klas met meester ghuljaard of zoiets, ik had een toneelgroepje opgericht,en als we toneel hadden gespeeld dan deden we altijd een dansje daarna op muziek van de middle of the road met chirpi chirpi cheep cheep of soley,soley haha namen die ik me herinner zijn oa Raffie,Wilma,Appie,sylvia Seeder,Sandra,Karin,Jose,Tiny en nog meer,ik weet nog goed dat de school 60 jaar bestond,toen hadden we op het schoolplein een fancy fair, dat word geopend door Pleunie Touw (van de tv serie de Stille kracht) en ik was met nog 2 uit de klas popcorn aan het bakken, verder weet ik nog wel meer,maar ik type me rot, ik ga de volgende keer wel weer verder,

  2004, ronald riechelmann

  leuke klas ik zat in klas 1g, paar namen uit die periode zijn van mentoren ao hilda wegman,monique(handarbeid)en riemer(gym)en wat namen uit de klas oa.

  leuke klas ik zat in klas 1g, paar namen uit die periode zijn van mentoren ao hilda wegman,monique(handarbeid)en riemer(gym)en wat namen uit de klas oa.rosita,paula,ronald,henny,jeanette,gert-jan,rene. we zijn ook eens naar castricum geweest in een padvindershuis. ik hoop dat er iemand reageert die zich deze weinige trefwoorden herinnert. bytheway ik ben ronald en woonde in de blasiusstraat 51 in amsterdam ik had een zolderkamer waar een hele groep van de klas regelmatig kwam voor leuke feesten we zijn ook eens met z'n alle naar carre geweest naar andre van duin ik woon nu in lelystad dat was ook in die tijd dat ik nog op school zat (laatste jaar) toen zijn paula schiermeijer en petra verweij.henny,rene janssen(woonde op de amsteldijk)en andere nog geweest WIE HERKENT DIT reageer dan lijkt me heel leuk om wat van jullie te horen.

  2003, ronald riechelmann
  ?