ronald pouwe

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ronald pouwe en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  ronald pouwe heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Hoi nou ik heb ook op deze sch...

  Hoi nou ik heb ook op deze school gezeten hoor ! En ik was best wel een belhameltje . We hebben een paar jaar geleden nog een reuni gehad (5jaar terug ? ) Ik herrinner me nog Japie ,marion Debbie ,jos ,Martin ,Ton ,en nog wel een paar *******n inmiddels weereens verhuist.mijn e-mail is ********************** (ook *** )groetjes Ron .

  2003, ronald pouwe

  Ik heb ook op deze school geze...

  Ik heb ook op deze school gezeten , was wel een belhamel een boef en had niet veel zin in mijn huiswerk maar dankzij mijn ouders en het favoriete Huiswerkboekje enkelt en speciaal uitgevonden door dhr akkersdijk en mijn vader werd het toch nog iets van mij . Ik herriner mij Japie lekker naar de maashaven boten starten en hard weglopen , micheal kon hard lopen , moest ook wel ,martin huizinga,debby drooglever,marion (vakanties in Israel)Ton van de riedelaan , en nog veel meer we hebben jaren geleden nog een reuni gehad maar ik ben in die tijd weereens verhuist. mijn e-mail is ********************** groetjes aaniedereen die er belangstelling in heeft

  2003, ronald pouwe
  ?