Ronald Plasmeijer

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ronald Plasmeijer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Ronald Plasmeijer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Juffrouw Dragstra. Tijdens het...

  Juffrouw Dragstra. Tijdens het laatste jaar zijn we naar Breda verhuist. Ik kan me niet zoveel herinneren maar toch een paar dingen: - verkeersborden en dergelijke die op een soort vilten schoolboard werden geplakt. - De juf die voorlas. - De boot die gemaakt werd van tafels voor het sinterklaasfeest. - De cadeautjes die je mocht kiezen van de boot. - De vijver in het midden van de school. - Gym met een soort bonenzakje. - Een grasveld met banden naast de school. - De zandbak voor (in de andere zandbak achter de school mochten wij nooit spelen). - Conny Ruitenbeek. Volgens mij had haar vader een speelgoedwinkel had.

  2004, Ronald Plasmeijer

  Leraren en leraressen die ik m...

  Leraren en leraressen die ik me nog kan herinneren: Klas 1: juffrouw Bregt? Klas 2: juffrouw Rebel Klas 3: juffrouw Conny Peek (zat vroeger bij mijn moeder in de klas), had een zoontje Martijn(?) die later volgens mij verongelukt is. Klas 4: meneer Spierdijk, leuke leraar (kreeg in de klas altijd 20 pakjes shag op zijn verjaardag), woonde volgens mij samen met dhr Oerlemans van Handenarbeid. Klas 5: meneer van de Ven, leek toen ouder dan hij volgens mij echt was (vanwege zijn grote baard) Klas 6: meneer Viergever was volgens mij net vertrokken, dus kreeg ik nog een jaar Dhr Spierdijk. Klasgenootjes die ik me nog kan herinneren (namen kloppen waarschijnlijk niet allemaal meer): Haik Seth Paul (we maakte samen bandjes met mixen en dergelijke, zit nu voor lange tijd in Engeland??) Benno de Jong (woonde in de rij huizen tegenver onze flat, beeldje in de tuin) Fred van Geloof (woonde bij ons in de flat) Trudy Romein (heb ik ooit een treinhuisje van gekregen als sinterklaassurprise) Jolanda de Laat Rosita Rudisuela? Guide en Stanley Beck Johnny (John) Borburg Lisa en Bryan Killbride Corné ?? Mark ?? (zijn vader maakte klokken) Conny Huismans Lowieke ?? Toon ?? Jan Frans Pistorius Jacqueline ?? (bleef in de eerste of tweede zitten dus heb ik niet lang meegemaakt in de klas) Paul ?? (ben ik eens op verjaardagsfeestje geweest). Gerard ?? (ben ik eens op feestej geweest) Kees Huison (later op een reunie gezien, kende ik bijna niet meer terug) Martin ?? Ellen van Uitert (ben ik heel lang op verliefd geweest, eenmaal om verkering gevraagd maar dat liep helaas niet goed af) Cassandra Starink? (ik zag haar naam met een andere achternaam op deze site staan, werd veel gepest vroeger, ik ben altijd benieuwd hoe het met haar is gegaan, gelukkig heb ik nu een en ander op deze site kunnen lezen) Verder kan ik me nog herinneren: Oscar, Karel en Achmed maar ik weet niet of die bij mij op school hebben gezeten.

  2004, Ronald Plasmeijer
  ?