Ronald M.J. van Zweden

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ronald M.J. van Zweden en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Ronald M.J. van Zweden heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Heb niet zulke geweldige herinneringen aan mijn schooltijd op het Rijks.

  Heb niet zulke geweldige herinneringen aan mijn schooltijd op het Rijks. Een schooltijd met hindernissen om het zo maar te noemen. Gelukkig is het nog op zijn pootjes terecht gekomen.

  2004, Ronald M.J. van Zweden

  Aan mijn lagere schooltijd heb ik eigenlijk wel de leukste herinneringen.

  Aan mijn lagere schooltijd heb ik eigenlijk wel de leukste herinneringen. Het begon natuurlijk al met een prima start onder begeleiding van Juffrouw Riemens. Daarna in de 2e klas hadden we juffrouw Brouwer..wat ik me kan herinneren is dat het daar eigenlijk alleen maar rumoerig was in de klas....(kon niet zoveel orde houden). Tja, en dan de 3e klas met heel even juffrouw Verkerk en vervolgens Meneer(Opa)vd Brink. Zomerse traktaties op limlollies van de jamin!!! Toen twee jaar meneer de Keizer. Die had een hoop aan ons bij te spijkeren aan wat we de twee jaar daarvoor hadden gemist en had aan 1 jaar kennelijk niet genoeg. En de zesde klas onder leiding van meneer Kramer. Leuke tijd!! Verder leuke herinneringen aan: Arie de Best; de Kuipertjes; Else Tangeman, Conny Torenaar, Liesbeth Gijzen, Jaap Tissink, Ube vd Ham, Hans Pardaan, Korne Boot.

  2004, Ronald M.J. van Zweden

  Mijn eerste schoolervaring bij Juffrouw Rombach was geweldig.

  Mijn eerste schoolervaring bij Juffrouw Rombach was geweldig. Vooral de spannende verhalen die zij voorlas kan ik me nog goed herinneren en niet te vergeten haar muzikale begeleiding tijdens het zingen op haar melodica. Klasgenoten welke ik mij nog kan herinneren zijn:Jaap Tissink, Hans Pardaan, Wim van Loon, Roberto Delsasso.

  2004, Ronald M.J. van Zweden
  ?