ronald Mittertreiner

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ronald Mittertreiner en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  ronald Mittertreiner heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  les gehad in 65/66 van Juf Roelse-Stok.

  les gehad in 65/66 van Juf Roelse-Stok. klas 3 van Juf Rooseval-Nijman in klas 4 en 5 les van Vos en klas 6 van Renes Ik kan me nog bepaalde herinneringen voor de geest halen van schoolkamp bijvoorbeeld in de bossen van Ermelo waar bij onderandere Vos, Renes en zijn vrouw ook waren. Deze herinering blijf me goed bij omdat ik in die periode jarig was. Kreeg toen geloof ik een badminton setje als verjaardagskado.

  Goede Herderschool (voorhee..., 1965

  Als ik de herinneringen lees, zie ik ook weer namen die bij mijn ook weer naar boven komen.

  Als ik de herinneringen lees, zie ik ook weer namen die bij mijn ook weer naar boven komen. Zoals van Waarde (autotechniek)Congierge's zoals Dans en Hoppezak (wat een ellende als je een minuut te laat was en je moest melden bij hun, Drieenhuizen (gym, nooit mijn sterkste kant geweest).Yntema Wiskunde en godsdienst. Engelse lessen waar we met behulp van koptelefoon de tekst na moesten spreken en dat de leraar mee zat te luisteren via zijn koptelefoon of je wel goed mee deed (zijn naam ben ik vergeten) Helaas weet ik me geen namen van klasgenoten te herinneren.

  1e Christelijke lagere tech..., 1970

  ?