Ronald Leutscher

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ronald Leutscher en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Ronald Leutscher heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Produkt van het Tweede kans onderwijs.

  Produkt van het Tweede kans onderwijs. Eindelijk er achter gekomen dat een vak leren toch wel handig is. Eerste dag rondleiding door school met Oene Spoelstra. Gekleed met stropdas van een zeer onbestendige kleur. Ik had toen mijn conclusie moeten trekken. Het zouden er uiteindelijk 5 jaren worden. Veel tijd besteed aan overbodige kennis, maar toch goede herinneringen. Toppers waren de lessen Filosofie, leuk de economie discussies met Durk en altijd prominent aanwezig Anna. Fred met zijn excursies en de intervisie zeer innemend. Maatje was Tjalling.

  2004, Ronald Leutscher

  Ik had het helemaal gehad met school, wilde maar één ding en dat was geld verdienen.

  Ik had het helemaal gehad met school, wilde maar één ding en dat was geld verdienen. De HAVO heb ik daarom maar één jaar gevolgd, hoewel ik was er ook vaak niet. Daar werd toch niet op gelet, eigen verantwoordelijkheid heette dat toen. Wel een leuk jaar gehad. Weet nog een verjaardag van iemand uit mijn klas allemaal erheen en hem een Calculator gegeven met de hele klas, dat was nog eens wat. Samen met ??? (ik en namen) gedanst op muziek van de "Non stop dance".

  2004, Ronald Leutscher

  Na het lezen van ervaringen van anderen komen ook bij mij de herinneringen weer boven.

  Na het lezen van ervaringen van anderen komen ook bij mij de herinneringen weer boven. Eerste klas (16) aan het meerpad en tijdens dat jaar een verhuizing naar de Hoekschewaardweg. Ook ik ben hier aan de sigaret gegaan. Je kon ze per stuk kopen in de snackbar aan de Nieuwendammerdijk. Week op kamp geweest maar waarheen dat weet ik niet meer. Favoriete leraar was van Hemesen. Na elke europacup wedstrijd over Ajax beginnen en geheid een uur feest en geen les. Topper was hij bij Geschiedenis, wat kon die man verhalen vertellen. Verder goede herinneringen aan de jaarlijkse Fancy Fairs (voor goed doel) en de sport activiteiten tijdens de schoolvakantie (voetbal, Biljart, volleybal). Wat ik minder vond waren de zwemlessen. Fietsen twee bruggen over en altijd tegenwind.

  2004, Ronald Leutscher
  ?