Ronald Lemminga

Kent 5 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ronald Lemminga en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 29

  Ronald Lemminga heeft 29 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  Heb leuke herinneringen aan deze school.

  Heb leuke herinneringen aan deze school.Directeur was dhr.Bracht,later dhr.Hoekstra.Heb verhuizing van Schoolholm naar Verzetsstrijderslaan meegemaakt,alsook de viering van het eeuwfeest in 1961.Deed veel aan volksdansen in die tijd en speelde ook mee in schoolorkest:viool.Vrienden waren Jan Balkema,Max Imelman,Fred Kooi,Bart Tent.Jaarlijks feest in Huize Maas!!In 1966 vertrokken naar Bonaire en nu sinds 1973 op Aruba.Zou contact met oude bekenden leuk vinden.E-mail me!!!

  2007, Ronald Lemminga

  Slechts 1 jaar op deze school lesgegeven.

  Slechts 1 jaar op deze school lesgegeven.Had een 4-de klas met o.a.Coby,Elja,Ria,Klaas,Marion,Gerard,Willie,Erik,Bert etc.als leerlingen.Sikkema was hoofd.Ben daarna naar Bonaire vertrokken en woon nu op Aruba,sinds 1973.

  2005, Ronald Lemminga

  Vanuit Bonaire kwam ik op deze school als leraar wiskunde.

  Vanuit Bonaire kwam ik op deze school als leraar wiskunde.Zuster Cecilia was toen directrice,later opgevold door dhr.Solognier en nog later door mevr. Mossel.Leuke school met leuke leerlingen.Was ook schooldekaan;gaf ook gymles,tekenles,ned.les,aardrijkskunde etc.23 jaar in een noodlokaal !!!

  2004, Ronald Lemminga
  ?