ronald lassche

Kent 8 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ronald lassche en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  ronald lassche heeft 1 klassenfoto's en kent 8 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Een mooie tijd, maar ook wel moeilijke tijd voor mij.

  Een mooie tijd, maar ook wel moeilijke tijd voor mij. In die tijd veel afleidingen gehad. Stagejaar en auto's. Zwaar jaar met mijn wiskunde en natuurkunde in het pakket. Dankzij mijn wiskundig goed onderlegde broer (ook op deze site) heb ik mijn herexamen met glans gehaald. Echt op het nipperje. Heb nog zo af en toe s'nachts het idee dat ik het diploma niet heb gehaald. Bijna de school (in 1982) voortijdig moeten verlaten i.v.m. de behaalde resultaten. Maar het is allemaal toch nog goed gekomen. Ook het autoritje naar de Hogeweg voor o.a. de praktijklessen zijn mij goed bijgebleven.Een Volvo vol gas op de rollenbank, het gebeurde in de pauze. Een slaatje halen bij de buurtsuper halverwege of naar Kokkie's cafetaria. Ik heb ondanks alles zeer goede herinnnering aan de ATS. Naar de autovakbeursen elk jaar het 40 jarig bestaan van de school in 1982. Ben nog een keer of drie terug geweest tijdens jaarlijkse open dagen. Leraar bedrijfskunde woont achter mij.

  2004, ronald lassche

  Ik heb op deze school alleen de eerste klas meegemaakt.

  Ik heb op deze school alleen de eerste klas meegemaakt. Daarna verhuist met mijn ouders naar Borne. Wat me erg bijgebleven is die schooltandartsbus die er s'morgens zomaar weer eens stond. Ik woonde aan de Donizettiestraat en als we de hoek om kwamen, zagen we de school en die bus van de schooltandarts al staan. Ik ging toen veel met Stephan Nijhof om (ook op deze site)

  2004, ronald lassche

  Een niet zo'n leuke ervaring met Havo 4.

  Een niet zo'n leuke ervaring met Havo 4. Werd dus ook niets. Wel stoer dat ik met de brommer naar school kon! Op basis van de Mavo cijferlijst heb ik voortijdig de school verlaten en ben gaan studeren aan de MTS Motorvoertuigentechniek in Apeldoorn. Ken ook eigenlijk geen namen meer. Wel heb ik nog een klassefoto die in spoedig zal plaatsen. Leraar scheikunde zie ik nog wel eens fietsen in het dorp, maar hoe die heet?

  2004, ronald lassche
  ?