Ronald Langkemper

Kent 13 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ronald Langkemper en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Ronald Langkemper heeft 2 klassenfoto's en kent 13 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Achtereenvolgens in de klas bi...

  Achtereenvolgens in de klas bij Mevr.Hofland, Mevr. v.Hall (2x), de Hr. Timmerman(2x). Onbezorgde jeugd, fijne school. Frans al in de vierde klas. Veel sport (Kammeijer), voetballen in het speelkwartier! Overblijven voor timmerles. Veel vriendjes in de klas, echter geen vriendschappen die in stand zijn gebleven, waarschijnlijk zoals meestal op een lagere school. Al weet ik de namen van de meeste klasgenoten nog wel.

  2003, Ronald Langkemper

  Een kleine, overzichtelijke sc...

  Een kleine, overzichtelijke school. Erudiet lerarenkorps. Toch werden we, als de resultaten tegenvielen, niet aan ons lot overgelaten. Ik heb nog veel herinneringen aan v.Katwijk, die recent overleden is, aan Kegel, die eenmaal mijn overgang heeft bewerkstelligd, aan v.Amerongen, fabuleus geheugen!, Meilof Yben en natuurlijk aan Albregts, vanwie ik wellicht het meest heb geleerd. Hij was eigenlijk een ouderwetse onderwijzer, maar zijn Franse rijtjes ken ik nog steeds. Met mej. Bientjes heb ik nog jaren kerstkaarten gewisseld, hetgeen helaas ooit is gestopt. Omdat ik de vijfde klas doubleerde, heb ik twee klassen meegemaakt. Mijn examenklas 1970 beviel mij het best, daar was de sfeer prettiger dan in de eindexamenklas 1969, waar meer op elkaar gelet werd en jarenlang dezelfde groepjes bestonden. Ik ben eenmaal, in 1989, naar een reunie geweest. Dat was een beetje teleurstellend, de mensen waarvoor ik was gekomen waren er niet! Onlangs toch nog een oud-klasgenoot na 33 jaar onverwacht teruggezien! Hoewel ik mijn vrienden voor het leven pas in mijn studententijd heb gemaakt, blijft het leuk oud-klasgenoten te ontmoeten. Het was een aangename schooltijd op het Stedelijk, waaraan ik nog vaak terugdenk.

  2003, Ronald Langkemper
  ?