Ontdek PLUS

Ronald Kuik

Kent 9 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ronald Kuik en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ronald Kuik heeft 1 klassenfoto's en kent 9 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mishandelingen LTS Beilen door dhr Bijleveld ( gymleraar )/Dhr Raas ( engels docent )/ de Noord ( handvaardigheidsleraar )/dhr Lassher ( directeur ) en dhr Tijdeman ( timmerdocent )

  Met afschuw lees ik de positieve berichten over de LTS te Beilen, helaas moest ik er zelf ook naar toe ondanks veel tegensputteren naar mijn ouders toe. Wat ik heb gezien en meegemaakt is alles behalve positief mbt de LTS te Beilen. Ik heb gezien dat dhr Raas ( engels docent ) een medeleerling over de tafel heen sloeg. Dhr de Noord ( handvaardigheidsleeraar ) ook een medeleerling mishandelde doordat zijn lelijk eendje was aangereden door hen. Dhr Tijdeman vond het nodig om met zijn houten duimstok over je vingers heen te tikken als je iets niet goed deed. Zelfs de directeur dhr Lasscher werkte eraan mee door onverwachts een schop onder je kont te geven. De grootste beul van Beilen was echt dhr Bijleveld ( gymleraar ). Wanneer je een opwarmronde liep stond hij naast je en sloeg zonder reden in je maag. Logisch dat je roept Ouwe ( op zijn drents ) omdat je pijn hebt op dat moment. Hierop kreeg je nog meer klappen van hem. Zelf heb ik dit helaas ook mee mogen maken en erger. Ik heb er op een gegeven moment gekneusde ribben aan overgehouden doordat dhr Bijleveld ( de beul ) het noodzakelijk achtte om mij in elkaar te slaan omdat ik een verkeerde les had gemaakt van maatschappijleer. Zelf wilde ik bij thuiskomst de politie inschakelen, helaas luisterde ik toen nog wel naar mijn ouders waardoor deze Beul van Beilen ermee weg is gekomen. Hij zal nu wel niet meer in leven zijn, anders had ik hem alsnog ter verantwoording laten komen voor het gerecht. Je kunt het met mij eens zijn of niet ( dat recht heeft een ieder ) maar, deze praktijken wat er gebeurde op de LTS te Beilen was en is niet normaal. Ik kan het ook niet anders verwoorden dat er pure mishandelingen plaatsvonden op die school en men er helaas mee weg is gekomen. Hetgeen ik spijt van heb is dat ik geen aangifte heb gedaan van alle mishandelingen die ik heb gezien en helaas heb meegemaakt. Mocht het zo zijn dat er 1 van deze leraren dit leest, dan hoop ik dat u beseft dat u er genadig mee weg bent gekomen, als het aan mij had gelegen was het totaal anders gegaan en had de LTS gesloten kunnen worden en de betreffende leraren voor het gerecht mogen verschijnen om verantwoording af te mogen leggen.

  LTS, 1977