ronald kroezen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ronald kroezen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  ronald kroezen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  ik kwam van brugklas havo en had een makkie,dus veel tyd om te voetballen ze noemde mij toen epi.

  ik kwam van brugklas havo en had een makkie,dus veel tyd om te voetballen ze noemde mij toen epi. ook lekker spijs eten in de sinterklaastyd. weet weinig namen meer uit die tyd,sorry

  2004, ronald kroezen

  ja goede herinneringen vooral aan de buitenlandse tripjes,zoals dagje antwerpen met frank dekker,mario.

  ja goede herinneringen vooral aan de buitenlandse tripjes,zoals dagje antwerpen met frank dekker,mario...,rooie porno,erik v/d/burg,nanco roos,grote krullebol(hoe kan ik zijn naam vergeten zijn samen met die lange de 2 grootste bandieten van onze klas)werden toen met een aantal opgepakt en later geschorst. ook weekje londen iets om nooit meer te vergeten,in het YMCA hotel op de rand van SOHO.

  2004, ronald kroezen

  dit was voor mij het begin van een hele leuke periode waarin we alles uit probeerde zoals op de feestavonden,snel naar buiten waar we achter de gymzaal een kratje bier hadden staan,dus snel even wat drinken.

  dit was voor mij het begin van een hele leuke periode waarin we alles uit probeerde zoals op de feestavonden,snel naar buiten waar we achter de gymzaal een kratje bier hadden staan,dus snel even wat drinken. super waren ook de optredens van bekende zoals de dizzy mans band waar we nog op het podium mee konden dansen.dhr.schutte was mijn klasse leraar. hoe heette die franse leraar ook alweer het enige wat ik nog weet is dat hij een mooie dochter had.

  2004, ronald kroezen
  ?