R Jongeling

Kent 13 personen

Samenwonend , 2 kinderen
Woont in Oosterhout

  Bekijk het volledige profiel van R Jongeling en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  R Jongeling heeft 0 klassenfoto's en kent 13 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Wij waren de proeflichting Project Onderwijs.

  Wij waren de proeflichting Project Onderwijs. Ik heb me suf gelachen, hard gewerkt, veel in de kroeg gezeten. Bij Hare Majesteit gezeten, bij BG-Busy. Kortom een mooie studententijd. O ja en die opleiding zelf stelde niet veel voor...

  2003, R Jongeling

  Natuurlijk de verhuizing van de Moermanstraat naar het Koning Willem I College achter het station.

  Natuurlijk de verhuizing van de Moermanstraat naar het Koning Willem I College achter het station. Ik kan me ook nog een aantal docenten herinneren: Vlonk, van de Berg, Batenburg, Spronk, Caris, Janssen en van Leeuwen. Vooral het laatste jaar was super, ik zat met Ruud Cuppé, Peter Kuijpers, Remco v Venrooij, Alex van de Water en Jurgen Sulsters in de klas. Dit jaar was gewoon één grote vakantie.

  2003, R Jongeling

  Weet er niet meer zoveel over te vertellen, behalve die brand bij de gymzalen.

  Weet er niet meer zoveel over te vertellen, behalve die brand bij de gymzalen. Ik zat geloof ik in het derde jaar en we hebben toen veel vrij gehad. Ik zat in de klassen 1D, 2L, 3H en 4L. Ik heb MAVO gedaan. Ik weet nog een paar namen: Bobby Klanchantra, Maarten Kievits, Maarten Hendriks, Alwin Vis, Trahn An Do, Annette, Alice. Ik was altijd het kleine kakkertje van de klas en kon eigenlijk met iedereen goed opschieten. Kortom een leuke tijd gehad.

  2003, R Jongeling
  ?