Ontdek PLUS

Ronald Dirksen

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van Ronald Dirksen en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    Ronald Dirksen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    Vanaf het tweede jaar al werden er vele feesten georganiseerd.

    Vanaf het tweede jaar al werden er vele feesten georganiseerd. Mij staan naast de vele prive-feesten met name het zaaltje bij de vliegbasis en de RK kerk in Huizum nog goed bij. Fantastische tijd gehad en ontzettend veel gelachen. School deden we er ook nog even bij. We volleybalden zo'n drie avonden in de week met competitie op zaterdag. Leraren die ik me nog herinner zijn Joustra (scheikunde), Bloemhof (Godsdienst), Siebers (Biologie), Joop ter Horst (LO, een geweldig voorbeeld als volleyballer) en Meijer. Toppunt van het jaar was de wedstrijd met het schoolteam tegen het lerarenteam in de Grote Zaal.

    Lienward College, 1971

    Mooie tijd en ook nog binnen vier jaar het diploma gehaald.

    Mooie tijd en ook nog binnen vier jaar het diploma gehaald. Vooral de excursies en de schoolfeesten waren altijd goed georganiseerd. In Antwerpen gingen sommige medestudenten zover in het verzamelen van souvenirs dat er zelfs complete putdeksles mee terug gingen in de bus! Ook het Sinterklaasfeest met de entree in de 2CV staat me nog bij. Uiteindelijk afgestudeerd met Dirk Bakker, Jan Visser en Albert-Jan de Ruiter. Een leuke club mensen die ik nog wel weer eens zou willen ontmoeten na zoveel jaar. Leraren in die tijd waren vd. Molen, Boorsma, Werring, Bakker, Wierda en van Eldik Thieme. Bij de diploma-uitreiking had hij voor iedereen een persoonlijk woordje voorbereid, erg leuk.

    Hogere Technische School (z..., 1978