Bekijk het volledige profiel van Ronald deHaan en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 14

Ronald deHaan heeft 14 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Zie ook: Gemeentelijke School ...

Zie ook: Gemeentelijke School voor de Detailhandel

2005, Ronald deHaan

Alleen hier op de kleuterschoo...

Alleen hier op de kleuterschool gezeten. Woonde op de Spiegelnisserkade 25/hoek vanGalenstraat. Speelkameraad was Philip (fiellippie) en die woonde om de hoek in de vanGalenstraat. Wat ik mij daarvan nog kan herinneren is het schilderen met waterverf(!) met een soort poncho om en dat we allemaal een lade hadden waar je een plaatje van een dier op moest plakken. Iedereen een verschillend dier natuurlijk (ter herkenning van je eigen la). Veel op de veemarkt rondgezworven ook na de kleuterschool. In 59 verhuist maar logeerde veel bij Tante in de Fredrikstraat. Heerlijke tijd.

2004, Ronald deHaan

(Klassenfoto Update 11-06-07) ...

(Klassenfoto Update 11-06-07) Woonde op de Soetendaalseweg. Die Meester Braal was zijn tijd zeker ver vooruit. Tafels werden ineens verzet in groepjes van 4 en er kwam een visglas!. En hij was slim want hij nam onze gekochte plaatjes van de Beatles op, op zijn meegenomen bandrecorder. Maar ja, wij lol omdat we dan mochten meeluisteren en zingen. En hij had een tape vol voor thuis!. Als je goed kijkt, op de klassenfoto, zie je de foto's van bv de Beatles nog op het prikbord (voor en van de leerlingen, jaja) hangen. Nooit vergeten het hoogtepunt van techniek, in die tijd, de Philips portable-cassetterecorder van Paul Hoogenboezem. Ook weet ik nog dat Groenink het visglas kapot maakte. Of hij kreeg een duw?. Weet het niet meer. Ook mijn moeder heeft een keer de shool "bezocht"!. Zij kwam verhaal halen bij de lerares (naam?) uit de 4e klas omdat zij mij had geslagen en een hele nare brief had geschreven. Werd een grote vechtpartij en ook de Heer Braal, die ter hulp was geroepen, kreeg een paar knallen. Weet nog dat zijn bril de trap afvloog. Die juf werd trouwens daarna ontslagen. Laatste die ik nog eens gezien hebt is Jan Kind, denk in 1985. Hij kwam het menu doornemen met de directie, van mijn vorige werkgever, voor een etentje in Old Dutch waar hij toen de Chef Kok was. Was lekker Jan, vooral het desser (glas seberian?) wat stijf van de alcohol stond en waardoor de sfeer erg onspannen werd!. Leuk om hier jullie namen weer te zien die gelijk weer de 100 Watt lamp deed oplichten!. Ja was een leuke tijd, vooral de periode met Meester Braal. Waren we nog maar zo jong en zonder zorgen. Groeten jongens!. ***************

2003, Ronald deHaan
?