Ronald Brouwer

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ronald Brouwer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ronald Brouwer heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik woonde toen op de Johan Huizingalaan, vlak bij deze kleuterschool.

  Ik woonde toen op de Johan Huizingalaan, vlak bij deze kleuterschool. Ik kan mij herinneren, dat het een houten gebouwtje was van, ik dacht 4 lokalen. Op het schoolpleintje een zandbak en een hok waar oude autobanden in stonden. (hier kon je mee spelen. Op deze school kregen wij nog kleine flesjes schoolmelk met een rietje en de doppen van deze flesjes moesten wij bewaren en aan de "juffrouw" geven. Haar naam ben ik vergeten, maar zij woonde in Osdorp schijn tegenover de windhonden renbaan. Van deze school kan ik mij nog de volgende mensen herinneren: Merio ( Marion) van den Boogaart. ( met haar heb ik al een paar keer contactgehad per e-mail, erg leuk), Wilma Otjes ( woonde volgens mij in de Louis Crispijnstraat vlak naastde houtzaak. ( Voor het afscheidsfeest op de Louis Bouwmeesterschool moest iedere jongen een meisje ophalen en ik heb haar toen opgehaald, haar ouders - vader Joop, kenden mijn ouders ook goed- Kees en Nel Brouwer), Frank Gulik (hij woonde tegenover mij, ik woonde op de Johan Huizingalaan 324 II boven de groentenman Uitenboogaard).

  Fuut, 1958

  Ik heb maar 1 jaar op deze school gezeten.

  Ik heb maar 1 jaar op deze school gezeten. In de brugklas "Veneto". Daarna ben ik naar de Dr. Albert Plesmanschool gegaan en vervolgens de H.A.V.O. Zocherstraat afgemaakt. Op de O.S.G. ken ik nog Wilfred van der Kluft, Joop Onsinga en Linda van Marle. Met haar heb ik veel geschaatst. Zij woonde toen in Slotermeer vlak bij het politieburo Lodewijk van Deysselstraat.Op de foto van Wilfred ben ik de 3e van rechts op de 1e rij. ( achter mij zit Linda en rechtsachter Wilfred) De leraar op deze foto(zijn naam is volgens mij de heer Pols ( hij gaf frans). Tijdens repetities zat deze man vaak een krant te lezen die hij voor zich hielt. ( Hij had er altijd wel een gaatje in gemaakt zodat hij de klas goed in de gaten kon houden en op eventueel de aandacht op zich te vestigen gooide hij vaak het klokhuis van zijn appel met een knal in de prullenbak). Ook had ik zaterdags school.

  Osdorper Schoolgemeenschap ..., 1966

  In de 6e klas (6B van Dhr.

  In de 6e klas (6B van Dhr. Hermans) als afscheid eerst Wilma Otjes opgehaald voor het afscheidsfeest waar ik Bro***or speelde. Verder goed omgegaan met David Endt, Frank Gulik, Wim Arendse en Marian Adriaanse (haar vader zat als ik mij goed kan herinneren bij de politie) Ook veel omgegaan met Rob Schouw, Ruud Grollé en Lex Goebertus.Verder bekende namen tegengekomen Jannie Fikke (van de Pieter Callandlaan-zij had ook nog een broer, maar zijn naam ben ik vergeten),Lenie Hollander, Amnon Wijnberg, Martin Scheerhagen, Marion v.d. Boogaart, Rob Winkelmeijer (kon goed tekenen)Piet de Koff en Jan Bos. Van mw. Prinsen kan ik mij herinneren, dat zij een aanwijsstok in tweeen sloeg van kwaadheid en met boordenwissers gooide.Dhr. Hermans (6B) was echt een "moordkerel ". Zijn ouders woonden vlak bij mij op de Johan Huizingalaan.Klas 1 t/m 3 bij Mw. Prinsen, klas 4 bij de heer Volksted, klas 5 bij de heer van Voorst en klas 6 (6B) bij de heer Hermans.

  Louis Bouwmeesterschool, 1960

  ?