Ronald Balm

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ronald Balm en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ronald Balm heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  de herinneringen worden steeds leuker narmate de jaren verstrijken.

  de herinneringen worden steeds leuker narmate de jaren verstrijken. Vond het een interessante relaxte periode ,weinig stress en misschien daarom wel te weinig ervan genoten, groeten aan een ieder die mij nog herinnert, Ronald

  Tinbergen College MEAO (Tin..., 1975

  Kesslairse boy's en de hasselse boy's.

  Kesslairse boy's en de hasselse boy's. Voetballen in de vijfde en zesde klas. Mocht ik eigenlijk niet, maar ja. Namen: Leo Holtzapfel was mijn grootste vriend, verder Ronald Lieffering, Patty, Vera, Connie Karin, Mieke en Koos en nog vele anderen. Hoe verder terug hoe beter ik het me herinner, beter dan later op de MAVO of MEAO. Was ziek, herinner me de kaarten die ik ontving van mijn klasgenoten ( volgens mij wel honderd!)

  Petrus Canisius, 1965

  Alle leraren en leraressen kan ik me nog heel goed herinneren, vooral de zusters Beenen en Polycarpa en de heren Lamb, Kouwenhoven, van Dam, Rypkema, Meijs en nog wel een Paar.

  Alle leraren en leraressen kan ik me nog heel goed herinneren, vooral de zusters Beenen en Polycarpa en de heren Lamb, Kouwenhoven, van Dam, Rypkema, Meijs en nog wel een Paar.De heer Lucas ( Wiskunde ) De arme man was makkelijk te manipuleren en gaf mijn inziens te hoge cijfers ( in ieder geval aan mij ). De kroon spande de heer Brest van Kempen. Menig schoolbord en horloge moest het ontgelden. Hoogtepunt voor mij was in 1974 de reis naar Berlijn. Het fotoboek ligt nog op zolder met alle annektotes. Regelmatig nog doorgelezen en brengt dan steeds een melancolische glimlach op mijn gezicht Doe iedereen de welgemeende groeten

  marianto mavo, 1971

  ?