Rona Jansen

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rona Jansen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rona Jansen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb geen leuke herinneringen aan deze school.

  Ik heb geen leuke herinneringen aan deze school. Ik kwam van een huishoudschool uit Amsterdam en ik kon met de meiden die bij mij in de klas zaten absoluut niet opschieten. Kan me dan ook geen namen herinneren. Ik kan me nog wel een larares voor de geest halen. Ze was dacht ik van Surinaamse afkomst en had zilvergrijs-bijna wit haar.

  Koninklijke Nijverheidsscho..., 1968

  Leuk jaar gehad op deze school.

  Leuk jaar gehad op deze school. Ass. N De directrice was Mw. Adema. We fietsten altijd met een heel stel naar school. De lerares voor naaldvakken was Mej. Casemir. Ik kwam vanuit Doorwerth en fietste vaak over Heelsum en Renkum om daar een aantal klasgenootjes op te pikken en dan gingen we over het Zwartepad naar Wageningen. In de klas ass.N zaten dacht ik zes leerlingen. De vavo vakken hadden we samen met ass.H klas. Daarin zaten oa. Nelly Jansen, Bea Ronk. Joke Spee en Willy (jarig op 1 april) zaten in ass.N. We hebben een werk week gehad in Apeldoorn in Jeugdherberg de grote Beer. En we zijn een dag naar A'dam geweest.

  Christien Broekema school, 1969

  Ik heb maar een jaar op deze school gezeten.

  Ik heb maar een jaar op deze school gezeten. Toen ben ik verhuisd naar Doorwerth. Kan me er eigenlijk niet veel meer van herinneren helaas, alleen de leraar engels. Zijn gezicht zie ik zo voor me maar z'n naam weet ik niet meer.

  Hortus, 1967

  ?