Ron Wiertz

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ron Wiertz en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

  Ron Wiertz heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Niet echt favoriet maar ik her...

  Niet echt favoriet maar ik herinner me wat leraren zoals: Possen, Franssen, Flecken, de Hoon e.d. de tijd in Venray was veel leuker.

  2003, Ron Wiertz

  Trauma's van de tandartsbus ne...

  Trauma's van de tandartsbus net als vele anderen. Verder wel een leuke tijd. Nooit een voldoende voor gedrag en vlijt. 1e klas Juffrouw Doveren, 2e Jaminon, 3e Timmermans, 4e weet ik niet meer, 5e Meijs, 6e v.d Wall die me tijdens de eerste voorlichtingsles al buiten zette en niet meer naar binnen liet. Dat verklaart een heleboel ;-) Namen die ik me herinner: M'n vrienden John Nievelstein en Jean Debets. Gekke Sjeng Jager, Antoine Ruiters, Jan van Blaricum, Frans en Charles Fortuyn, André Hombergen, Paul Paffen, Jos Dautzenberg, Henry Wehry, Hans van Sambeek, Buddy Smith.. "M'n kalverliefde voor een zekere Karin die ik 's morgens op weg naar school vaak tegenkwam. Zij was de dochter van een politieagent. Klappen met de meterlat i.p.v. strafschrijven en nog een jaar met kroontjespen geschreven.

  2003, Ron Wiertz

  Dit was serieuzer. M'n vriendj...

  Dit was serieuzer. M'n vriendjes Frank en René waren me een jaar voor i.v.m. m'n militaire dienst. René vertrok na het eerste jaar, met Frank deed ik de eerste en de tweede. We bleven toen allebei zitten en Frank moest weg. Ik hobbelde via de stage naar de 4e klas. Halverwege het 4e jaar gestop i.v.m. oprichting van m'n eigen bedrijf ************). Een serieuze tijd maar wel eindelijk geleerd wat je met differentiëren en integreren kunt doen.

  2003, Ron Wiertz
  ?