RON VANLEEUWEN

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van RON VANLEEUWEN en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  RON VANLEEUWEN heeft 17 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  kijk ook bij SOL: GEVOLGDE OPLEIDINGEN: BIOLOGIE (ROOSEVELDTLAAN) EN SCHEIKUNDE (VONDELLAAN / STERREBOS EN LATER AAN DE ARCHIMEDESLAAN) DE EXCURSIES BIOLOGIE: IN LIMBURG (ZIE FOTO) MET JAN WILLEM EN DE EXCURSIE NAAR TEXEL EN ZEELAND MET DE GROEP NAAR ANTW

  kijk ook bij SOL: GEVOLGDE OPLEIDINGEN: BIOLOGIE (ROOSEVELDTLAAN) EN SCHEIKUNDE (VONDELLAAN / STERREBOS EN LATER AAN DE ARCHIMEDESLAAN) DE EXCURSIES BIOLOGIE: IN LIMBURG (ZIE FOTO) MET JAN WILLEM EN DE EXCURSIE NAAR TEXEL EN ZEELAND MET DE GROEP NAAR ANTWERPEN ZOO.(annemieke singinger? als begeleidend docente) [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] Gevolgde opleidingen: Biologie (Rooseveldtlaan) en Scheikunde (Vondellaan/Sterrebos en later aan de Archimedeslaan). Excursies Biologie: Limburg (zie foto), Texel, Zeeland en de Antwerpse Dierentuin.

  Stichting Opleiding Leraren..., 1973

  In 1992 na de fusie tussen Padberg en Marnix les gegeven in biologie en scheikunde.

  In 1992 na de fusie tussen Padberg en Marnix les gegeven in biologie en scheikunde. De brugklassen en de tweede klassen in de dependance, de rest in het hoofdgebouw. Als mentor van een brugklas ging je op huisbezoek. Dit moest meestal met de fiets. Een leerling had mij niet verteld dat hun huis in Lunteren aan een lange zijweg lag. Wat heb ik gezocht! De sfeer tussen de leerlingen en de leerkrachten vond ik goed. In 2004 ben ik ziek geworden en heb daarna geen les meer gegeven. Wat mij het meest is bijgebleven: practicum geven aan klassen met meer dan 28 leerlingen. Levensgevaarlijk kan dit zijn.

  Marnix College, 1992

  Op deze school moest je een duizendpoot zijn.

  Op deze school moest je een duizendpoot zijn. Als leraar gaf je niet alleen les in biologie en scheikunde, maar hield je ook de computers aan de praat en was je practicum assistent: alle oplossingen en materialen klaar maken. Een gezellige kleine school. Al was ik het heen en weer rijden van Zoetermeer naar Ede aan het eind flink zat.Dat heb ik vijf jaar gedaan. Later ben ik in Ede komen wonen, na de fusie met het Marnix. Sinds 2005 geef ik geen les meer.

  Padberg MAVO, 1987

  ?