Bekijk het volledige profiel van Ron van Gijzel en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Ron van Gijzel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Vele namen zoals, evert de bij...

Vele namen zoals, evert de bij, alfred glasbergen, rene tdloregh, johan kuijk, wiesje van dongen, lilian boon, winnie koster,annegreet scheffer, luuk vos, silvia? lammers, donnie marshal rene zwaan, mw denneboom vanaf de eerste, heer stikker, heer loevestein ( andere klas ), lia brouwershaven en haar vriendin Joke... en naturlijk Ferry van Rossum van AJAX

2006, Ron van Gijzel

de schoolfeestjes, meester vet...

de schoolfeestjes, meester vetter met zijn geraamte en wisser, econmie les aan de polderweg ( vrijdag gebak halen ) , kaarten in de vrije uren, tafeltenissen met rob van de velde en marco nauta, ongein tijdens scheikunde met martin overeem ( volgens mij inmiddels overleden) en gertjan ris. martin matteman ( speelde met hem samen in AJAX ). Kortom veel herinneringen aan de burcht golditz, mijn zus zat op de atheneum en heeft nogal last van mijn gedrag gehad bij haar leraren. leraar pelle mug was l beter dan pele, van den anker heeft de liefde voor literatuur bijgebracht (bibmodel) kortom het was te kort en te veel om op te noemen.

2004, Ron van Gijzel
?