Ron Soewandi

Kent 1 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ron Soewandi en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Ron Soewandi heeft 1 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De meester heette Smit.

  De meester heette Smit. Hij zei dat ik naar de ambachtsschool moest. Uiteindelijk werd het HBS... Heel lang geleden ben ik nog eens op een reunie geweest en heb toen heerlijk gedanst.. Heb wel veel geleerd over de bijbel, maar uiteindelijk ontdekt dat de wereld heel hard is met veel onrecht voor veel mensen.. Het zoontje van de dominee was mijn vriendje en wij werden samen betrapt op roken... De zondagsschool was een uitje en op woensdag was er film in de Adventskerk. Daarna avonturen beleven met vriendjes.. Langzaam maar zeker ontstond de interesse voor meisjes, hoewel ik heel verlegen en onzeker was. Een van de namen die ik mij kan herinneren is Ietje.. De dochter van mijn gitaarleraar was ook leuk... HAHA met haar heb ik later gedanst, maar weet de naam niet meer... Nooit meer een renie gehad... jammer..

  Dr.Albert Schweitzerschool, 1958

  werkweek in Canterbury, de volleybaltoernooien, De verkiezingstrijd met a,b,c bestuur die wij uiteindelijk wonnen.

  werkweek in Canterbury, de volleybaltoernooien, De verkiezingstrijd met a,b,c bestuur die wij uiteindelijk wonnen. ben 1 jaar voorzitter geweest van Scorpio en waanzinnig leuke dingen georganiseerd. Een heel bijzondere school

  Openbaar Dalton Lyceum, 1964

  ?