Ontdek PLUS

Ron Rijsingen

Kent 0 personen

NA , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ron Rijsingen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ron Rijsingen heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De naam van deze school was volgens mij gewoon LTS, De naam Veldhof is pas later gekomen.

  De naam van deze school was volgens mij gewoon LTS, De naam Veldhof is pas later gekomen.Inmiddels is het tot de grond afgebrand en is er een gigantisch appartementencomplex neergezet. Praktijk boeide me totaal niet. Vanaf 1983 is hier een kentering in gekomen en ben al doende me wel gaan interesseren voor en handig geworden in bankwerken, houtbewerking, elektro, bouwvakkers werkzaamheden enz. Heb hiervoor ook de nodige gereedschappen en machines voor aangeschaft. Er is weinig wat ik zelf niet kan. Wat voor velen onmogelijk is is voor mij een uitdaging met de vraag: "Waarom niet?" Daarom heb ik ook mijn eigen huis gebouwd en ben ik begonnen hitech duikapparatuur te gaan maken die kan wedijveren met de bekedste merken in het hoge prijssegment in de wereld.

  Veldhof scholengemeenschap, 1975

  Leuke tijd op de MEAO gehad.

  Leuke tijd op de MEAO gehad. Aan Engels heb ik nog het meeste gehad, want dit gebruik ik dagelijks zowel lezen, schrijven als spreken. Spaans vond ik het leukst, maar hier heb ik jammer genoeg weinig mee kunnen doen.

  Gemeentelijke Scholengemeen..., 1979

  Gerry Sweers , Charles v Zwol , Toon Meulenbroek en ik hadden schuttingtaal op de vieze (zwem)bus gezet.

  Gerry Sweers , Charles v Zwol , Toon Meulenbroek en ik hadden schuttingtaal op de vieze (zwem)bus gezet.Stekeltje had alleen de 1e 3 gezien en zij kregen straf.Stekeltje was zo boos dat toen ik hem wilde vertellen dat ik ook meegedaan had ik moest zwijgen en na nog 2 pogingen hem mede te delen dat ik ook straf verdiend had moest ik de klas uit .

  De Kring, 1967