ron peters

Kent 0 personen

OPEN , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ron peters en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  ron peters heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  zie ook bonel.

  zie ook bonel. Tot in november 1981 op de dansschool gezeten. Toen moest ik in militaire dienst en was het feest afgelopen. De speldjes tot en met topklasse hangen nog aan de muur. [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] Begon met mijn nichtjes en een neefje. Ik wilde nooit op dansen, maar ben uiteindelijk toch over de streep getrokken door mijn nichtje Mirjam Stegeman. Ik begon het leuk te vinden en al snel danste ik met alle dames. Ook tijdens het afdansen kon ik niet rusten. Afdansen in Krasnapolski op de Dam. Lekker Hotdags eten met knapperige uitjes. En vrijdag en zaterdag avond vrij dansen.

  2005, ron peters

  Heb totaal geen herinneringen van de school.

  Heb totaal geen herinneringen van de school. Ik heb aan mijn ouders moeten vragen op welke school ik heb gezeten. In 1970 overleed mijn opa en zijn we verhuisd naar amsterdam noord, rozenburg school.

  2004, ron peters

  Weinig herinneringen, wel de klasseweek in Rhenen.

  Weinig herinneringen, wel de klasseweek in Rhenen. Leerlingen welke ik nog kan herinneren: Yvonne Stolz (het slagermeisje), Johnny Grifhorst (woonde naast mijn oma, waddenweg 102, aan de waddenweg 104).

  2003, ron peters
  ?