ron korringa

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ron korringa en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  ron korringa heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Alleen de 6e klas heb ik op deze school doorlopen, dit i.

  Alleen de 6e klas heb ik op deze school doorlopen, dit i.v.m. verhuizing. Ik zat bij meester van Oerle. Ik herinner mij hem als een van de fijnste docenten die ik gehad heb. Hij kon fantastisch vertellen over zijn reizen naar Afrika. Als hij zijn gitaar pakte en voor en met ons zong, kon mijn dag niet meer stuk.

  Paus Joannesschool, 1967

  Ik weet mij juf Niekel en meester v.

  Ik weet mij juf Niekel en meester v.d. Berg te herinneren, die toen ik bij juf Niekel in de klas zat hevig verliefd op elkaar waren. Constant stonden zij elkaar te bekijken door de bovenraampjes van de deuren van de klassen, die precies tegenover elkaar waren. Ook weet ik nog hun huwelijksfeest, dat in de volksbond naast de school werd gevierd. Natuurlijk ook meester en juf Ranzijn zal ik niet snel vergeten. Vooral juf Ranzijn maakte indruk. Als zij boos werd liep zij rood aan en zwollen de aders in haar nek op. De fietsenstalling werd gebruikt als doel, door hoofdzakelijk VVZ-ters.

  Sint Jozef, 1962

  De bakkersklas kwam langs met producten die zij zelf hadden gemaakt, die je voor weinig kon kopen.

  De bakkersklas kwam langs met producten die zij zelf hadden gemaakt, die je voor weinig kon kopen. Docent Jouke Fris kon ontzettend mooi schilderen. Emaneel maakte iedereen uit voor "Piet Puinhoop". Het volleybalveld op het binnenplein. En pikkie Rozenwater de gymleraar die erg graag liep te gluren als wij aan het douchen waren. Verder had je Kubus, die zijn bijnaam te danken had aan de vorm van zijn hoofd. Bij Reinders de timmerleraar moest na de les "even stofferen en oneven vegen". Van Klaveren de concierge sloot het hek, als je te laat was mocht je de fietsenstalling vegen.

  P.W. Jedelooschool, 1968

  ?