Ron Koendering

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ron Koendering en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ron Koendering heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik herinner me de bij opleiding CT vooral de lessen van van der Griend en Wosten ook de praktijk in het laboratorium en de proeffabriek.

  Ik herinner me de bij opleiding CT vooral de lessen van van der Griend en Wosten ook de praktijk in het laboratorium en de proeffabriek. de 2 dames Anneke en Martine het vele en vele bridgen in de kantine en de leuke tijd die het toch was . Ook het overlijden van een van onze medestudenten en het bijwonen van de begrafenis in Den Zilk.

  HTS Wegastraat, 1973

  Ik heb slechts 1 jaar op deze school gezeten in de 6e klas, nadat de St Jozef school was gestopt.

  Ik heb slechts 1 jaar op deze school gezeten in de 6e klas, nadat de St Jozef school was gestopt. Bij Mv.Mulders met hondje in de klas. Stiekum het hondje eten geven. Als de meisjes handwerken hadden moesten de jongens hoofdsrekenen.

  De Lusthof, 1967

  Mijn vader Dhr Koendering gaf les in de 5e klas.

  Mijn vader Dhr Koendering gaf les in de 5e klas. Ik heb 1 jaar bij hem in de klas gezeten. Dat was tevens het laatste jaar van de school. Mijn vader is in 2000 overleden. Ik heb leuke herineringen aan de school kende alle leraren en leraressen. Dhr Veltman, Mw Smeets, Mw Derks etc. Het was nog wel een school van de oude stempel Voor de eerste communie werden de latijnse liedjes geleerd mbv een oud traporgeltje. ik heb dat nog jaren in mijn bezit gehad. Ik heb inmiddels ook al een aantal bekende namen gezien.

  st jozefschool, 1961

  ?