Ontdek PLUS

Ron Kamp

Kent 1 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ron Kamp en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ron Kamp heeft 1 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Later is het toch nog goed gekomen.

  Later is het toch nog goed gekomen

  Gemeentelijke school voor Havo, 1967

  Nu ik wat meer namen zie, ook meer herinneringen.

  Nu ik wat meer namen zie, ook meer herinneringen. Kwam ook nog 2 klassenfoto's tegen bij mijn ouders. van 1963 met Juffrouw de Graaf, die van Jan en van het laatste jaar met Meester Lijsen. Zie foto 1967 klas 6a Bovenste rij Meester Lijsen, Evert Hietbrink, Ronald Hoedeman,John Bouwens, Laila Ockhuizen, Marjoleine Waal,Wilfred van Heusden,Paul Landa, Aisa Tiri, Elisabeth Choufour, 2e rij: Jan Jonkind, Ruurd Bouwman, Dick van der Stroom, Janien van Woerkom, Loesje Horn, Hans Pruis, Cor Haima, ...., 3e rij: Ik, Sanja Blekenhorst, Hans Gerard Weimans, Carla..., Jos de Rooi, Elselien Arends, Jan Wilsoe, Joke..., George..., May Way, Monique Kalkman. Onderste rij: Henderik Jan Werkman, Lottie Snoek, Chris IJlders, Margriet van Drunen, Robbie van den Berg, Alfredelfs nog een foto uit 1959 met juffrouw Schouten op de kleuterschool. Zal ze eens scannen en hier op de pagina zetten. Kunnen we wellicht de namen compleet maken. Jammer dat er niet meer klasgenoten deze site gevonden hebben. Hoewel de school er al lang niet meer staat lijkt een reunie mij wel leuk. Met enkele van mijn klasgenoten heb ik 8 jaar in dezelfde klas gezeten. vanaf het begin bij juffrouw schouten in het houten noodgebouw, de voorloper van de Europaschool. In de eerste klas de A klas er was ook een B klas, kwamen we in het grote gele gebouw.

  Europaschool, 1961

  Kwam hier in de 2e klas op school, na een mislukt avontuur op de HAVO.

  Kwam hier in de 2e klas op school, na een mislukt avontuur op de HAVO. 2e klas weet ik niet veel meer van. 3e klas was zeer de moeite waard, zie nu ook het verhaal van Esther en het singeltje. De enige plaats waar het echt werd gespeeld was op de intercom van school. School markt staat me ook nog bij. Wij deden pijltjes gooien op foto's van leraren, samen met de verkoop van knakworsten was dit en groot succes. Basketbal was mijn grote passie en de schooltournooien waren voor mij het hoogte punt van het jaar. Ook mijn eerste ervaring in een disco op uitnodiging van de 4e klas, dit speelde zich ergens af op de amsterdamse weg. Zwoele avond met veel schuivelen. 4e klas was wat versnipperd en erg kort. Geen echte klas meer.

  theo thijssen mavo, 1969