Ron BigRed

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ron BigRed en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Ron BigRed heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Ik zie jullie nog zo voor me.

  Ik zie jullie nog zo voor me. Leuk al die namen weer te zien.

  2005, Ron BigRed

  De eerste lichting.

  De eerste lichting. Tjonge wat een geweldige tijd. De bouw was wat vertraagd. De korte tijd voor de opleiding werd nog eens ingekort met 2 maanden. Wat zat de lift vaak vast. Er werd nog hard gewerkt aan en in het gebouw, terwijl wij er al sliepen en studeerden en in de bar zaten. Weekeinden overblijven om te kunnen basketballen bij de plaatselijke club. Dat kon toen nog. Leuk kletsen samen eten met de avondgastvrouw Kitty. Kortom ik denk nog vaak aan die periode (positief)

  2004, Ron BigRed

  Leuk die foto voor de school weer eens te zien.

  Leuk die foto voor de school weer eens te zien. Mijn naam staat er echter niet correct. Ron van Gelderen is juist. Ik kwam van een andere school binnenvallen. Ongeveer 2 weken in deze klas gezeten. In het afscheidstoneelstuk was ik vader weet ik nog. Wat was ik verliefd op `moeder`. Hoe zou het nu met haar gaan? Joke M. was de enige die bij mij nog lang in beeld bleef. Ik deed de zesde klas nog een keer op de van der Waals. Daarna Havo, echter door verhuizing zag ik haar nooit meer. Ik hoop op een reunie.

  2004, Ron BigRed
  ?