Ron Berkhout

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ron Berkhout en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ron Berkhout heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kwam in 1961 op deze school; eerst Pachtersdreef, daarna Ambachtsgaarde.

  Ik kwam in 1961 op deze school; eerst Pachtersdreef, daarna Ambachtsgaarde. Mijn grote schoolvriend was Tonny Jungschläger, later trok ik ook op met Gerard van der Hoek. Mijn schoolvriendinnetje in de 6e klas was Henriëtte van Ooijen. Ik herinner mij de leraren Leo Pinkse en Jansen. Deze laatste sloeg altijd met een liniaal op tafel om orde te houden. Pinkse had iets met het schoolvoetbalteam, waar ik met Tonny twee jaar in speelde (ik was keeper). En natuurlijk juffrouw Kleinherenbrink. Juffrouw v.d. Lans probeer ik nog steeds te vergeten, maar dat lukt niet. Van de directeur Dhr. Hendriks kreeg ik eens twee klappen voor mijn hoofd; geheel onterecht natuurlijk. Op de foto uit 1966 staan o.a.: Edwin de Groot, Harm Teuben, Ria Kouwenberg, Marianne Vollebregt, René van Spronsen, Rob de Bruin (tekenaar), Ellen Hambrook, Wil Faessen, Elly Trossel en Lia Lelieveld. Een paar namen kan ik bij gezichten plaatsen, maar er ontbreekt wel het een en ander.

  Petrus Donders, 1961

  Ooit zei Dhr v.

  Ooit zei Dhr v. Andel dat we dierbare herinneringen zouden bewaren aan de middelbare schooltijd. Hij heeft gelijk gekregen! Op de schoolfoto uit 1966 staan: linksboven Eric Jonker en rechts van hem ik. Dan Ank van Heijningen, Kees Dobbe, Lenie Olierook of Holierhoek, Peter Noordermeer, Eugene van Leeuwen, ?, en Ad Goossens. Op de tweede rij staat links een onbekende en daarnaast Gary Helfrich, Ank Arkestein, Jos v.d. Ende, ? Driehuis, Harry Elgershuizen en Dhr. van Andel. De eerste twee links zittende meisjes weet ik niet, dan Matty Boeters, Thea Brinkman, Cary van Delft, Lia Vonk, ?, Ellen van Berkel, en Gerry Giezeman (de wasman). Zittend: Ad van Galen, Richard Gabeler, Anja Duijndam, Joke de Brabander, Tonie Boeters, Rosa Boer en Peter van Berkel.

  Sint Ludger Mavo, 1966

  ?