Ron A.M.Haker

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ron A.M.Haker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ron A.M.Haker heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet de jaren niet meer zo goed.

  Ik weet de jaren niet meer zo goed. Wie kan me helpen. De naam Billy Hill zegt mij veel.Ik ben bij hem thuis geweest. De naam Ton van Uden staat in mijn geheugen gegrift maar heb hem nooit meer mogen ontmoeten.Ik vermoed dat hij destijds naar Cuick of zo verhuist is.

  Amsterdamse Grafische Schoo..., 1975

  Leo Wijnkoop was echt mijn maat.

  Leo Wijnkoop was echt mijn maat. Ik was sterk in engels en zwak in wiskunde. De heren Burger(gym), Termaat(wisk.),Bruin(geschiedenis(ik wist meer dan hij)),en de vervelendste leraar ter wereld:Rupert(sjekkie) waren niet bepaald mijn vrienden. Omdat deze leraren mij alleen bij m'n achternaam aanspraken beklaagde ik mij bij de directie met gevolg dat men mij in het vervolg met meneer Haker aansprak. Ik blijf er om lachen. Dhr.Ursem was degene met het hoogste niveau. Deze school heeft verder weinig indruk op mij gemaakt, zo weinig dat ik me de exacte jaren niet meer herinner. Allerlei halve namen dwalen door mijn hoofd...er waren in ieder geval wel diverse fijne medeleerlingen.

  R.K. St. Joseph Mavo / Mulo..., 1972

  meneer Bottemanne.

  meneer Bottemanne

  De Kring, 1965

  ?