Rommie van der Veen

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rommie van der Veen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rommie van der Veen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn naam is Rommie van der Veen en ik zat op de Tjerk Hiddesschool van 1956 tot 1959.

  Mijn naam is Rommie van der Veen en ik zat op de Tjerk Hiddesschool van 1956 tot 1959. Eerst in de vierde klas bij meester De Vries en in de 5e hadden we ook een meester de Vries. Hoofd van de school was meester Broekens. Volgens mij was dit school 14.

  school 21, 1956

  Mijn naam is Rommie van der Veen en ik ben heel nieuwschierig naar mijn vroeger klasgenoten van de lagere school in de Emanuel Murandstraat.

  Mijn naam is Rommie van der Veen en ik ben heel nieuwschierig naar mijn vroeger klasgenoten van de lagere school in de Emanuel Murandstraat. De naam van de school was dezelfde (Emanuel Murandschool) als de straatnaam en hoofd van de school was daar Meester Van der Noord. Ik heb de eerste drie jaren bij juf Van der Made in de klas gezeten en daarna nog een half jaar in de vierde klas bij meester Dekker. Na onze verhuizing van de Waling Dijkstrastraat naar de Barent Fockesstraat aan de andere kant van de stad ben ik op de Tjerk Hiddesschool terrecht gekomen. Hier heb ik gedeelte 4e en daarna klas 5 en 6 gedaan. Hoofd van deze school was de heer Broekens. In klas 4 zat ik bij meester De Vries en ook in klas 5 was een meester De Vries. Eigenlijk ben ik ook heel benieuwd naar klasgenoten uit die periode.

  O.L.S Emanuel Murand (ook b..., 1953

  ?