Romana Nijman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Romana Nijman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Romana Nijman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik heb een hele leuke tijd gehad op de Dapper school, met meester Erik, meester Carl, meester Ronald juf Phineke, juf Joan juf Wiena ( ik maak nog steeds baby sokjes!) ome jan en overblijf juf Tonni!!! Zal die tijd nooit vergeten.

  Ik heb een hele leuke tijd gehad op de Dapper school, met meester Erik, meester Carl, meester Ronald juf Phineke, juf Joan juf Wiena ( ik maak nog steeds baby sokjes!) ome jan en overblijf juf Tonni!!! Zal die tijd nooit vergeten.... En natuurlijk heb ik ook een geweldige tijd gehad met al mijn vriendjes en vriendinnetjes op de Dapper school! Leuke tijden waren rond kerst en sinterklaas (met die leuke voorstellingen, waar alle leerkrachten aan mee deden) en de schoolreisjes ( en dan kwam meester Ronald langs en ging voor ons koken!) en natuurlijk afscheid avond!!

  2003, Romana Nijman

  Ik zat met mijn neef en nicht, Debbie en Earl, op de flevopark school.

  Ik zat met mijn neef en nicht, Debbie en Earl, op de flevopark school. Ik was nog een kleuter toen ik op die school zat, dus veel herinneringen heb ik niet.... Ik had wel een vriendinnetje, Wendy Buis?? Ik weet nog dat een keer bij haar spaggeti mocht eten, met heel veeel ketchup...

  2003, Romana Nijman

  Ik heb 3 jaar op de Elisabeth paulus school gezeten.

  Ik heb 3 jaar op de Elisabeth paulus school gezeten. Veel weet ik niet meer. Ik weet wel dat ik vriendjes was met Kim en haar tweelingbroer Brian, Vanessa en Nicole, Regillio en Gregory, en dan was er nog een meisje weet niet meer hoe zij heet, maar wij spraken altijd over Nessie monster van Loch Ness... Wat ik me nog goed kan herinneren is het maken van de palm stokken (Pasen), en dat ik het brood altijd op at....

  2003, Romana Nijman
  ?