Romana Maessen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Romana Maessen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Romana Maessen heeft 11 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn rapporten geven aan dat het een school was onder auspiciën van de St.

  Mijn rapporten geven aan dat het een school was onder auspiciën van de St. Willibrordus Vereniging met vorig adres Paulinastraat. Ook komt het adres Bezuidenhoutscheweg 75 voor op mijn rapport(en). Ik ben in november 1953, vanuit de 3e klas, wegens verhuizing van deze school gegaan. In 1953 geeft mijn rapport aan dat het hoofd der school Zr. Paschalis was en mijn onderwijzeres B. Clemens. In 1953 was dit Zr. M. Nicoline en Zr. H. Wilhelmina.

  H.Hartschool, 1952

  Ik heb nog rapporten in mijn bezit welke zijn ondertekend door H.

  Ik heb nog rapporten in mijn bezit welke zijn ondertekend door H.J.P. Sevat in 1958/1959 en door B. Heusing in 1959/1960. Door SchoolBANK heb ik weer goed contact met Beatrix Ensel en waren wij op zoek naar Willy Wubben. Ook dat is gelukt via een allerte oud medescholier. Helemaal geweldig. Inmiddels hebben wij weer contact met 15 oud medescholieren en hebben wij al 2x een reunie gehad. Op naar de volgende........

  RK Meisjes Mulo Moerwijk, 1957

  Mijn nog in bezit zijnde rapport is van het schooljaar 1953-1954 t/m 1956-1957 en is afgestempeld met R.

  Mijn nog in bezit zijnde rapport is van het schooljaar 1953-1954 t/m 1956-1957 en is afgestempeld met R.K. Meisjesschool Moerwijk, O.L. VROUW v.h. H. SACR. Ook heb ik nog weekrapporten mbt de vorderingen en ijver tav de katechismuslessen in mijn bezit. Degene die ik mij het best herinner is Joke van der Zijden. Dochter van de poelier op de Raaphorstlaan. Maar dankzij SchoolBANK heb ik ook weer goed contact met Beatrix Ensel.

  r.k. basisschool maria regina, 1953

  ?