Rolf Veldman

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rolf Veldman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rolf Veldman heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een leuke tijd in een zeer beschermde omgeving.

  Een leuke tijd in een zeer beschermde omgeving. Met mijn broer Roel heb ik hier 5 jaar doorgebracht. Namen die mij zo te binnen schieten zijn Nel Vos, Jonge Jaap Zeeman, Jaap Peereboom, Anja Haars, Dick Bonsen, Peter van de Berg, juffrouw Keddeman, Irene Heykoop. De tijd van sigaretten roken op het pleintje tegenover de school en voetbalwedstrijden in de pauze in het speeltuintje.

  Protestants Christelijke MA..., 1968

  Alleen bovenbouw Havo gedaan.

  Alleen bovenbouw Havo gedaan. Had het plan om daarna naar de PA te gaan maar de stage verhalen van mijn broer Roel leerden mij dat ik niet geschikt was om (niet willende) kinderen op pedagogische wijze te ontwikkelen. Supertijd gehad met Rienk Koelman, Annegreet Scheffer, Guus Aartz, Roel Brussel, Frank van der Loo en veel anderen. De zelfmoord van de heer Goedhart was een dieptepunt tussen de vele hoogtepunten

  Herv Pedagogische Akademie, 1974

  Leuke herinneringen met Gert-Jan Muller, Bert Knuivers, Wilma Roodlieb, Lia Blok (alle 6 jaren) en later Bastiaan de Braver, Frieda Fortuin die vanuit andere delen van Amsterdam de laatste jaren op de Jan v.

  Leuke herinneringen met Gert-Jan Muller, Bert Knuivers, Wilma Roodlieb, Lia Blok (alle 6 jaren) en later Bastiaan de Braver, Frieda Fortuin die vanuit andere delen van Amsterdam de laatste jaren op de Jan v. Nassau sleten. Voetballen tegen de wognummerschool

  Jan van Nassauschool, 1963

  ?