Rolf Bruinsma

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rolf Bruinsma en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Rolf Bruinsma heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heel apart schooltje, in mijn beleving was het een houten keet, wat tegenwoordig noodbouw zou zijn.

  Heel apart schooltje, in mijn beleving was het een houten keet, wat tegenwoordig noodbouw zou zijn. Veel weet ik er niet meer van maar wel dat ik er veel plezier heb gehad!

  Kleuterschool De Blokkendoos, 1978

  Door alle herkansingen, herkansingen op herkansingen, en het behouden van het hoogste cijfer, was het simpel om de studiepunten te behalen.

  Door alle herkansingen, herkansingen op herkansingen, en het behouden van het hoogste cijfer, was het simpel om de studiepunten te behalen. Daardoor was er voor mij veel tijd om te werken en mijn dure hobby's te onderhouden, zoals motorrijden, door weer en wind, zomer en winter. :-)

  HvA afdeling HIO, 1998

  Wiskunde was niet mijn sterkste kant.

  Wiskunde was niet mijn sterkste kant. Ik heb wel veel lol gehad, heel veel Chinees gepokerd in de pauzes, veel gezeur over het wel/niet roken in de kantine. En niet te vergeten veel oproer over de school die bij ons op de begane grond kwam met overwegend meisjes. En dat op een school met overwegend jongens! :-) (Go, Go, Micha! Laat ze na al die tijd nog maar een poepie ruiken)

  Electrotechnische School (E..., 1990

  ?