Roletta Lubben

Kent 5 personen

Getrouwd
Woont in Krommenie

  Bekijk het volledige profiel van Roletta Lubben en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Roletta Lubben heeft 7 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  MEAO vrije richting.

  MEAO vrije richting

  De Factoor, Chr. College v...., 1991

  MDGO Mode en Kleding gevolgd op deze school.

  MDGO Mode en Kleding gevolgd op deze school. Leuke opleiding, maar ik heb er later niet veel aan gehad. Wilde graag creatieve dingen doen, maar na 3 jaar Mode en Kleding vond ik het wel even voldoende met de creativiteit, ha ha. Wel veel lol gehad met Diane Tuin, Marjon Sistermans en Miranda van Geelen. Veel ge-31-t in de pauzes. Vond het altijd prachtig om te zien hoe de eerstejaars probeerden zich zoveel mogelijk te onderscheiden op "modegebied", maar je die in het tweede jaar al zag afvlakken om er vervolgens in het laatste jaar vrij normaal weer bij te lopen. Heb de commerciele richting gedaan, altijd wel vreemd gevonden dat we in het examenjaar nog 21 vakken hadden...

  het Knooppunt, 1988

  Ok, dan Juffrouw Bor uiteraard, eerste 2 klassen van mijn lagere school.

  Ok, dan Juffrouw Bor uiteraard, eerste 2 klassen van mijn lagere school. Heb nog steeds fijne herrinneringen aan haar, is later nog getrouwd en naar Australie verhuisd. Meester van de Heide, Christerus, Hultink, van de Voorst, Visser. Leuke school. Klasgenootjes Karin Vruggink, Yvonne van de Zande, Jacqueline Jansen, Freek Kronenberg en ga zo maar door... ik weet ze bijna allemaal nog wel.

  De Duyvencamp, 1978

  ?