Roland Korving

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Roland Korving en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Roland Korving heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Afdeling Bouwkunde.

  Afdeling Bouwkunde. De tekenlessen kan ik mij nog goed herinneren, veel ouwehoeren en broodjes BAOPAO halen bij de toko. Natuurlijk ook nog veel geleerd van Roskam, Kruithof en Rijper. Heel veel gebiljart in de kantine en vooral ook veel gelopen langs de winkels op de Leyweg.

  Haagland Techniek (MTS/UTS ..., 1988

  Fijne tijd geweest vooral Mavo 3, twee keer moeten doen om verder te komen.

  Fijne tijd geweest vooral Mavo 3, twee keer moeten doen om verder te komen. Ik heb in alle gebouwen gezeten. van Ofwegenlaan, Hoogkamerlaan en de Volmerlaan, waar het na de fusie met de Bilderdijk erg gezellig was. Veel gelachen met die gekke Schuylenburg, altijd boeiende verhalen van Herr Schumacher over zijn periode bij de commando's als russische tolk, volgens mij geloofd hij er zelf nog het meest in en natuurlijk nog veel meer van dat soort types die ons e.e.a. bij moesten brengen. Ik heb al wat bekende namen in de lijst gezien dus misschien kontakten we elkaar nog wel een keer. Groeten Roland

  CSR Christelijke Scholengem..., 1984

  ?