Bekijk het volledige profiel van Roland deWaal en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 2

Roland deWaal heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Herken Theo Neleman,en inderda...

Herken Theo Neleman,en inderdaad die lange van 2 meter 3!Verder zat daar Ruud Pond nog bij.Wij,Rinus Oosterling,Arnold Bekker en Ik zij de gek,kwamen uit Brielle,dus de Boeren uit de klei.Weet nog van Theo dat hij bij Ettema na zijn gebed heel hard AMEN zei,vervolgens de draaibanken saboteerde,wij na konden blijven,maar Theo niet,want die deed zo iets niet,omdat hij altijd met hem meeging in gebed. Was wel heel erg slim!Heel veel gelachen in die tijd!

2004, Roland deWaal

Een leuke en gezellige school....

Een leuke en gezellige school.De Biologie lessen van Janssen(bijnaam de professor,hij wist daar zoveel van)De eerste school waar ik tot over mijn oren verliefd op de meisjes werd.{en ik was zo verlegen}

2004, Roland deWaal

Hee luitjes,zie hier en daar a...

Hee luitjes,zie hier en daar al wat bekenden staan,Martin Struik, Yvonne Sik, Jolanda Groenenveld,Gaaf hoor,ben bijna 40, 2 kinderen in de leeftijd van 11 en 7,Ik gelukkig,en mijn vrouw getrouwd!(ben niet meer zo verlegen)

2004, Roland deWaal
?