Rogier van Lith

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rogier van Lith en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  Rogier van Lith heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  Had al vrij snel spijt van mijn keuze voor Nederlands.

  Had al vrij snel spijt van mijn keuze voor Nederlands. Ben toen bij verschillende studierichtingen colleges gaan volgen en heb uiteindelijk de keuze gemaakt voor geschiedenis. Ik vond de faculteit leuk, maar ben nooit een gedreven student geweest. Ik zag de studie als een opstap naar verdere studie in de journalistiek en PR, wat ik na het behalen van mijn doctoraal ook heb gedaan. Op de universiteit ben ik verder weinig actief geweest, in het studentenleven daarbuiten des te meer.

  2008, Rogier van Lith

  Ik heb niet zo'n geweldige herinneringen aan deze school.

  Ik heb niet zo'n geweldige herinneringen aan deze school. Het was een stap in mijn verdere ontwikkeling, maar ik ben in het examenjaar van school gegaan omdat ik niet zo goed om kon gaan met de hiërarchie; veel onenigheid met leraren, geen zin om nog langer verantwoording af te moeten leggen. Uiteindelijk heb ik na zelfstudie staatsexamen gedaan.

  2008, Rogier van Lith

  De Notre Dame was verreweg de leukste school die ik heb gehad.

  De Notre Dame was verreweg de leukste school die ik heb gehad. Ik mis de manier waarop de mensen met elkaar omgingen nog wel eens. Iedereen was betrokken met elkaar en we hebben ontzettend veel lol gehad. Goeie herinneringen aan Helma, Helga, Mirjam, Isabel, Gijs, Erwin en nog een heleboel anderen....

  2008, Rogier van Lith
  ?