Rogier van Agt

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rogier van Agt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rogier van Agt heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Vrienden: Frank Cox, Tim van Loosbroek, Robert **, Sander van Amelsfoort, Menno Dings, Marc Tissot, Pim Borghuis, Leon Coolen, Khalid, Florence Wehmeijer, Lisette Bekke, Doreen McCurdy Maaike van Schaaik, en niet te vergeten Maike van Lotringen! Iede

  Vrienden: Frank Cox, Tim van Loosbroek, Robert **, Sander van Amelsfoort, Menno Dings, Marc Tissot, Pim Borghuis, Leon Coolen, Khalid, Florence Wehmeijer, Lisette Bekke, Doreen McCurdy Maaike van Schaaik, en niet te vergeten Maike van Lotringen! Iedereen die ik nu ben vergeten toe te voegen, zal ik binnenkort updaten! Docenten: Dhr. Meijs (Wiskunde) Dhr. Otten (Engels) Dhr. Sanders (Engels) Mevr. Mathijsen (Wiskunde) Dhr. van het Hoofd (Geschiedenis) Dhr. Daens (Conrector) Voor de docenten, ik wil jullie bedanken voor al het geduld dat jullie hebben gehad met mij, en uiteindelijk is het redelijkerwijs allemaal goed gekomen met deze ex-student! Ik ben blij dat ik hem mogen deelnemen aan het "Augustinianum" avontuur! p.s. Donna Guapa -> i miss you !!! Voor contact: rdvanagt en dan de extensie van de "hete post" op zijn engels letterlijk)

  Augustinianum, 1991

  ?