Rogier Pleiter

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rogier Pleiter en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Rogier Pleiter heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Het Melanchthon College heeft er sterk toe bijgedragen tot wat ik ben geworden.

  Het Melanchthon College heeft er sterk toe bijgedragen tot wat ik ben geworden. Ik heb een geweldige tijd beleefd op deze school en daar ben ik iedereen dankbaar voor. Degenen die zich mij herinneren en zich afvragen hoe het met deze jongen gaat: stuur een mailtje naar rpleiteratgmxpuntnet Het lijkt mij leuk om eens bij te praten. Met de groeten van Rogier

  2003, Rogier Pleiter

  Leuke tijd gehad op de Goede Herderschool.

  Leuke tijd gehad op de Goede Herderschool. Juffrouw Nooijen, Meester Vos, Meester Tuinenburg, Meester Wieringa en Juffrouw Voorberg. Voor mijn toenmalige klasgenoten: stuur een mailtje naar rpleiteratgmxpuntnet Het lijkt me leuk om te horen hoe het met je gaat, wat voor studie/werk je doet, etc.! Met de groeten van Rogier

  2003, Rogier Pleiter

  Gedurende mijn schoolcarriere ben ik altijd stapelverliefd geweest op de blauwe ogen van Juffrouw Ingrid:) Ook Meester Alfons en Juffrouw Annelies kan ik me nog goed herinneren.

  Gedurende mijn schoolcarriere ben ik altijd stapelverliefd geweest op de blauwe ogen van Juffrouw Ingrid:) Ook Meester Alfons en Juffrouw Annelies kan ik me nog goed herinneren. Sebastiaan Verbeek was mijn grote vriend en als hij dit leest moet hij echt even mailen. Ik ben rpleiteratgmxpuntnet Dit geldt natuurlijk ook voor anderen die zich mij herinneren!

  2003, Rogier Pleiter
  ?