Roger Eekhof

Kent 1 personen

ASK_ME
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Roger Eekhof en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Roger Eekhof heeft 5 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Was eind jaren 60 op deze school bij zuster Paula,als ik goed ben,en zij stond altijd 's-morgens met een grote bel op het schoolplein de leerlingen te sommeren naar binnen te gaan ! Heb wel bijzondere herinneringen aan deze school !.

  Was eind jaren 60 op deze school bij zuster Paula,als ik goed ben,en zij stond altijd 's-morgens met een grote bel op het schoolplein de leerlingen te sommeren naar binnen te gaan ! Heb wel bijzondere herinneringen aan deze school !

  st michaelschool, 1967

  Ik ben op zoek naar eventueel oude foto,en hoop dat er nog klasgenoten van mij te vinden zijn !.

  Ik ben op zoek naar eventueel oude foto,en hoop dat er nog klasgenoten van mij te vinden zijn !

  Schoolvereniging Aerdenhout..., 1945

  Hallo Allemaal ! Ja, Bert Koelemeyer is voor mij een naam om nooit te vergeten,en voor iedereen die ook mij heeft meegemaakt mijn e-mailadres: *********************** Om ook niet te vergeten was de Heer Spaargaren ! (veeeeeeeeel gelachen)fort Voordorp

  Hallo Allemaal ! Ja, Bert Koelemeyer is voor mij een naam om nooit te vergeten,en voor iedereen die ook mij heeft meegemaakt mijn e-mailadres: *********************** Om ook niet te vergeten was de Heer Spaargaren ! (veeeeeeeeel gelachen)fort Voordorp tienertoer

  Willem federik jansen school, 1967

  ?