Roelof van der Wal

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Roelof van der Wal en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Roelof van der Wal heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  in het eerste jaar getracht een goede basis neer te leggen.

  in het eerste jaar getracht een goede basis neer te leggen. P15 werd een speciale klas waarin we zelf konden bepalen hoe snel we het eerste jaar voor de tweede keer konden doen. da's gelukt, maar toen kwam het tweede jaar. Hier blijven aanmodderen tot mijn stage en daar direct gaan werken ipv stage lopen. kwam het toch nog goed. 't was een mooi feest dat 3 jaar duurde.

  2004, Roelof van der Wal

  na Mavo van '74 tot en met '76 op de Havo.

  na Mavo van '74 tot en met '76 op de Havo. Tijdens aardrijkskunde altijd spijbelen en naar 't Pleintje. Mijn naam werd niet ingevuld in het klasseboek. Werkstuk voor schoolonderzoek ging over Frankrijk. Overgeschreven van iemand anders. Roosien(leraar Aardijkskunde)moest dan ook eerst naar mijn naam vragen voor het mondeling. hem verteld dat ik stil was en helemaal achterin de klas zat. Verder heel weinig Economie en handelswetenschappen gehad. Leraar werd na 8 weken al overspannen. Pas in het eindexamenjaar kwam boer Barlange(vader van Kees Barlange) ons les geven. ging niet te best, maar we hadden wel veel vrij gehad!

  2004, Roelof van der Wal

  's morgens om 07.

  's morgens om 07.00 uur al verzamelen bij molema en dan wachten tot het spul uit Wedde kwam en met een hele grote groep naar Winschoten meester Tuin voor handelskennis en boekhouden

  2004, Roelof van der Wal
  ?