Roelof Storteboom

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Roelof Storteboom en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Roelof Storteboom heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik kwam vanaf de MTS en dan moest je eerst een voorbereidend leerjaar doen.

  Ik kwam vanaf de MTS en dan moest je eerst een voorbereidend leerjaar doen. Daarna 4 jaar elektrotechniek gedaan en vervolgens nog een jaar bedrijfskunde. Leuke periode geweest waarop ik met veel genoegen terug kijk.

  2004, Roelof Storteboom

  Kan me nog altijd heel goed herinneren dat als we gymnastiek hadden we in colonne naar de gymzaal moesten lopen naast de openbare school aan de gaykingastraat.

  Kan me nog altijd heel goed herinneren dat als we gymnastiek hadden we in colonne naar de gymzaal moesten lopen naast de openbare school aan de gaykingastraat. Makkes van de Deijl fietste daar dan op zijn oude fiets naast. Op een keer zat zijn veter los en onder het (langzame) fietsen werd deze veter steeds verder om de trapper heen gewonden. Tot het moment dat het niet meer verder ging en Makkes (een hele statige man) plat op z'n snuffer ging naast de groep midden op straat. Verder had hij de gewoonte om iedere dag als wij een psalm moesten zingen deze te begeleiden op zijn viool. Hij liep dan al viool spelend door het lokaal en als hij het vermoeden had dat je niet meezong ging hij dat controleren door zich met viool en al naar je mond te buigen om te luisteren.

  2004, Roelof Storteboom
  ?