Roelof Jan van Olst

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Roelof Jan van Olst en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Roelof Jan van Olst heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  59-60; solveyseonderwijs van meneer Dinkelberg,vreselijk veel schrijfwerk,60-61; hoboles van meneer Ket maar mijn vingers waren nog te kort dus eerst tot 62 maar altblokfluitles van jufrouw Schulte, wat kon dat mens schelden.

  59-60; solveyseonderwijs van meneer Dinkelberg,vreselijk veel schrijfwerk,60-61; hoboles van meneer Ket maar mijn vingers waren nog te kort dus eerst tot 62 maar altblokfluitles van jufrouw Schulte, wat kon dat mens schelden. Later ben ik vanaf 1969 tot 1971 weer terug gekomen om klarinetles te nemen bij Dick Groenenberg die ook dirigent was van Jubal in Dedemsvaart en de Bazuin in Zwolle, aan deze verenigingen was ik allebei verbonden, dus de link naar de opleiding was niet zo vreemd.

  conservatorium, 1959

  Op deze school heb ik allen maar avondonderwijs gevolgd VEV elektromonteur, maar het gebouw boeide mij omdat mijn vader en mijn grootvader hier hun schildersopleiding hebben gevolgd en daar kwamen af en toe verhalen naar boven over wat zich hier allemaal

  Op deze school heb ik allen maar avondonderwijs gevolgd VEV elektromonteur, maar het gebouw boeide mij omdat mijn vader en mijn grootvader hier hun schildersopleiding hebben gevolgd en daar kwamen af en toe verhalen naar boven over wat zich hier allemaal heeft afgespeeld.

  ambachtsschool LTS, 1970

  Ik heb alleen de laatste klas van de afdeling elektro meegemaakt en toen was de huidige school nog in aanbouw.

  Ik heb alleen de laatste klas van de afdeling elektro meegemaakt en toen was de huidige school nog in aanbouw. Dus reden we de hele dag door de stad van de ene naar de andere lokatie, van de Oosterlaan naar het Assiesplein enzovoort. Het enige wat ik helemaal niet erg vond was dat we in die periode geen sport hadden want daar had ik toen een broertje dood aan. Toen ik van school kwam en ging werken was één van mijn eerste klussen dus het huidige schoolgebouw. Ik vond dit een hele leuke tijd, vooral de klasseavonden onder de Peperbus.

  Chr.LTS, 1969

  ?