Roelof AnneKlooster

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Roelof AnneKlooster en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Roelof AnneKlooster heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ichthusschool was voor mij een hele leuke school.

  Ichthusschool was voor mij een hele leuke school. Met aardige en leuke Meesters en Juffen. Maar mijn Favoriet was toch Meester Pieters, daar heb ik echt een leuke tijd mee gehad. Maar ook bij Meester Laverman die was ook heel aardig en leuk. Groep 8 was iets minder met de lessen dan. Voor de rest is dit een hele leuke en mooie school.

  Ichthusschool, 1993

  Juf bakker was echt mijn favoriet op deze school.

  Juf bakker was echt mijn favoriet op deze school. altijd naar de Gymzaal en daar mee zingen terwijl juf bakker op de piano speelde. En naar zolder daar dia's bekijken. echt een mooie tijd.

  kleuterschool de Beukerwille, 1985

  Ik heb ook op deze school gezeten.

  Ik heb ook op deze school gezeten. Het was een leuke school, jammer dat hij afgebroken is want daar lagen veel herinneringen. ik woon nu 10 jaar in Giekerk en ben nu 19 jaar. mijn zus Tessa Klooster heeft ook op deze school gezeten. Ken je me of ken je m'n zus of je wilt gewoon even over die tijd praten op die school. zoek dan effe contact met me op

  Prins WIllem van Oranje Sch..., 1987

  ?