Roeland Deichsel

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Roeland Deichsel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 21

  Roeland Deichsel heeft 21 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Jaartje afzien.

  Jaartje afzien. Snel gekozen voor een betere richting. Leuk weekendje gehad met Hiekje van Laarhoven, Ewaud uit Schagen en Richard(kungfu) uit Zaandam met volleyballend vriendinnetje. En Erik Vlugt waarmee ik naar HIO ben gegaan.

  2004, Roeland Deichsel

  Juffrouw Marleen, Juffrouw Gulik (Moulin) en Juffrouw Ypinga.

  Juffrouw Marleen, Juffrouw Gulik (Moulin) en Juffrouw Ypinga. Bij Ypinga hooguit een half schooljaar gezeten in de 1e klas. Daarna zijn we verhuisd. Twan en Fiona kan ik me nog herinneren in de klas. Ik heb nog foto's die ik zal plaatsen. Ik lees ook net de logeerpartijtjes bij de juffen. Dat was diep gezakt zeg. Maar leuk om weer te herinneren.

  2004, Roeland Deichsel

  Vincent Nijenhuis en Hans Giegengak kan ik me nog als leraar herinneren.

  Vincent Nijenhuis en Hans Giegengak kan ik me nog als leraar herinneren. Combinatieklassen waren leuk. Marielle, Sven, Patrick, Steven, Hilair en Elvire. Remco, Dani. Doris de Doe Maar fan. Steve de kickboxer. Ik ken niet alle namen maar de gezichten heb ik er nog wel bij. Noorderlicht en de blikken halfronde fietsenstallen. Het afscheidfeest met een toneelstuk ("Reeds" was mijn zin) en een optreden waar ik met Patrick en Dani meen ik in een rokje stonden te playbacken. Maar het merendeel van die tijd is toch wel wat gezakt. Grappig. Ik heb al mijn rapporten nog. En ik heb nog het programmaboekje en foto's van het eindexamenfeest.

  2004, Roeland Deichsel
  ?