Roel Vermeij

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Roel Vermeij en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Roel Vermeij heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Van de lagere school heb ik nog minder aanknopingspunten : ik ken na lang denken nog wel vrij veel namen, maar na 1966 ben ik praktisch iedereen uit het oog verloren.

  Van de lagere school heb ik nog minder aanknopingspunten : ik ken na lang denken nog wel vrij veel namen, maar na 1966 ben ik praktisch iedereen uit het oog verloren. In 1960 kwam ik in oktober in de 1-e klas bij juffrouw Verstraeten (nog aan de Baanweg), 2- klas bij meester Koenders (in een klas van 50 ! in een noodgebouw aan de van Harmelenstraat (bij de Duyvesteijnstraat), derde klas eerste halfjaar in een combinatieklas van klas 3 en 5 (meester Dries), toen derde klas tweede halfjaar weer aan de Baanweg aan de overkant (waar nu de Albert Schweitzerschool staat) bij oude juffrouw Sempers ; 4-e klas bij de man van de oude stempel, meester Dries, aan de Hogenwaardstraat, 5- klas aldaar bij meester Riemslagbaas en de zesde klas bij meester Odijk (hoofdonderwijzer meester Aartsen was inmiddels overleden). Als we wat meer namen en gegadigden hebben, ben ik zeker in voor een reunie ! Mijn jeugdherinneringen zijn voor mij van grote waarde ! Om een paar namen te noemen, die ik me nog zo kan herinneren uit mijn klassen : Gerard de Ruiter, Peter Grave, Brord Bender, Henk Schoep (emigreerde naar Ghana), Rudi Knefel, Cees Sparreboom, John Penders, John de Pater, tweeling Ward en Bart, Henk van Leeuwen, Gerard Volkers, Jerry Nicolai, Wim Raaff, Wim van Dalen, Guus van Zanten, Henny Buddenbohmer, Freddy Mandersloot, Henk Saucele, Winfried Kevenaar, Jan Antonio, Henk van de Burg, Tonny(?) Scholten, John Gombert, Hans(?) Sleven, Wim Pak, Ruud(?) de Wolff, Rick van Oorschot, Hans Stoop, Henk Knoop, .........................

  2002, Roel Vermeij

  Net terug uit Namibie was ik eind vorig jaar op de reunie van Spieringshoek, waar ik van mijn oud-klasgenoten slechts een handjevol aantrof : Robert van Poppelen, Ruud Beukers, Arno Steekelenburg, Cees de Leede, Ineke van Velzen, allen van Gymnasium 6 en

  Net terug uit Namibie was ik eind vorig jaar op de reunie van Spieringshoek, waar ik van mijn oud-klasgenoten slechts een handjevol aantrof : Robert van Poppelen, Ruud Beukers, Arno Steekelenburg, Cees de Leede, Ineke van Velzen, allen van Gymnasium 6 en ook Marianne van Dongen en Rob Hannot, van klas 1-E 1966-1967. Waar is de rest gebleven ? Van klas 1-E herinner ik me nog dat ik Jacqueline van Leeuwarden heel aardig vond, hoewel ik dat nooit zo heb laten merken.

  2002, Roel Vermeij
  ?